Over Ons

ontdek meer

Het ontstaan van Henry’s Groep

Henry’s Groep is opgericht in 2011 en is voortgekomen uit het bekende Grand Café Henry’s aan het Waagplein in Alkmaar. Toen Peter Visser en Walter van Westbroek de handen ineensloegen, groeide het gastvrijheidsbedrijf gestaag. In eerste instantie op locaties waar de horeca volgend was aan het thema, zoals zwembaden, sporthallen, catering, musea en theater. Met de toevoeging van Eetcafé Pluim en Stammis Horeca Verhuur is Henry’s Groep uitgegroeid tot een volwassen horecagroep. Dagelijks zorgt het enthousiaste team van 150 medewerkers voor het bieden van een ongeëvenaarde gastvrijheid en een onvergetelijke ervaring.

Walter & Peter - Henry's Groep
Henry's Horecaverhuur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Henry’s Groep kunnen we alleen de ultieme beleving creëren wanneer die direct bijdraagt aan de gezondheid en het geluk van onze gasten, onze medewerkers, de samenleving en het milieu. Wij vinden dat wij daar als horecaspecialist een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit betekent dat wij rekening houden met de toekomstige generaties en de toekomst van de aarde. Vervoer, energieverbruik en de inkoop van onze producten spelen daarbij een belangrijke rol.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen met: 072 30 38 900 of stuur ons een e-mail: info@henrys.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.